Creatii vestimentare
personalizate

Concepem creatii vestimentare, rochii pentru diferite tipuri de evenimente. Ia-ta ce putem face.

Vestimentatie teatru

Vestimentatie teatru

Rochii mireasa

Rochii pentru nunta, rochii personalizate de mireasa

De ce Coquete
by Aura Niculae ?

Ce ne diferentiaza? De ce ar trebuii sa iti creezi rochia sau creatia vestimentara la atelierul nostru de creatie?! foarte simplu: impletim cu succes pasiunea cu munca de mai bine de 10 ani, iar creatiile anterioare au fost purtate de catre personalitati pe covorul rosul al premiilor Oscar, la gale si evenimente, podiumuri de modam, nunti si nu numai.

Pasiune

Toata echipa Coquete este ghidata dupa un singur factor: PASIUNEA; impletita cu munca acesta da roade nemarginite, facand din orice creatie vestimentara un obiect de arta.

Experienta

Experienta si colaborarile indelungate alaturi de alti mari designeri au fost pilonii principali in construirea acestui brand. De mai bine de 10 ani va stam la dispozitie gata sa va cream vestimentatiile mult dorite.

Studiu

Desi toata echipa Coquete are studii in domeniu, in permanenta studiam noi tehnici de croitorie si tipare, testam materiale si ne documentam asupra tendintelor din lumea modei.

Ai intrebari?

Deobicei percepem un avans de 30% la preluarea comenzi, iar restul de 70% la finalizarea sau ridicarea produsului.
De cele mai multe ori oferim accesorii, dar în limita stocului disponibil. Pentru aceste accesorii se atribuie un preț separat.
Da, pentru o transaparenta cat mai mare oferim pentru majoritatea materialelor oferim mostre.
Modificările care schimba modelul inițial se plătesc separat, ajustările (strâmtat, scurtat etc sunt gratuite) .
Preturile rochiilor de mireasa pornesc de la 3500 RON pana la 9000 RON in funcție de prețul materialului folosit la modelul ales.
La fel și prețul rochitelor de seara pleacă de la 700 RON și ajunge la 5000 RON în funcție de model și necesarul de materiale.
Evident ca da, exista nenumarate trucuri prin care se pot ascunde defecte ale corpului, cum ar fi kilogramele in plus, sau ajustarea rochiei chiar daca esti foarte slaba. Exista tiparuri bine definete pentru orice fel forma corporala, in plus un designer bun poate transforma aceste dezavantaje in avantaje si sa puna mai evidenta alte atuuri.
Alegerea materialelor pentru o tinuta se face intotdeauna cunoscand mai multe detalii despre evenimentul la care urmeaza sa o purtam tinuta si anume si evenimente extravagante, in gradina, baruri, opera, nunti, si evenimente importante in viata noastra.
Neaparat in functie de modelul ales si colorate, lejer sau urmanad linia corpului, chiar scluptate de corsete si materiale elastice.
Materialele folosite în confecționarea rochițelor sunt mătăsuri și voaluri, tafta de matase, duchese de matase, tulle, danteluri și broderii,siraguri și franjuri de margele, paiete.
Realizarea unei rochii implica multe aspecte ce trebuiesc discutate, in functie de aceste aspecte putem stii cat va dura crearea rochiei mult dorita.
Timpul de lucru al unei rochii de mireasa in medie este de 10 zile lucrătoare dar necesita o comanda în prealabil pt rezervarea perioadei de lucru.

Fa o programare acum !

Fa o programare

Ultimele articole
postate in blog

Fii la curent cu toate tenditele din lumea modei. Scriem articole de interes major si sfaturi utile.

Suna acum!