Aura Niculae
Designer vestimentar

MOTO:    Cand ajungi sa intelegi ce inseamna o rochie de seara sau o rochie de mireasa, stii ca nu poti folosi in crearea lor decat materiale rare, dantele pretioase lucrate exclusiv manual.    -   Aura Niculae

Impinsa de curiozitati si vise, pasionata fiind de lumea modei incep cursurile de design vestimentar la Nichita Stanescu, Bucuresti in anul 2001, unde am acumulat cunostinte despre tesaturi, incepand de cum se fabrica firul de ata, trecand apoi prin toate procesele de fabricatie, pana la produsul finit.
Printre cunostintele acumulate in perioada de invatare au fost procedee tehnologice de creatie a vestimentatiei, proiectarea de tipare vestimentare, tricotarea si confectionarea de imbracaminte, pielarie.

Dupa perioada scolarizari dintr-o pura intamplare am primit o oferta de lucru la ERSA ATELIER, unde aveam sa descopar pas cu pas metodele de creare a vestimentatiilor, si in special rochii de mireasa si rochii de gala.

Trecand prin toate etapele ajung in 2008 sefa de atelier, iar in 2009 castig primele premii in moda împreună cu Gabriela și Cristina Antonescu în cadrul festivalului de moda de la București pentru cele mai bune creații la categoria rochii de mireasa, iar printre cliente sau numărat Andra, Raluca Sandu, Cristina rus, Andreea Marin, perioada de colaborare cu ersa atelier minunata și plina de succese.

In 2007 am creat tinutele modelelor participante la concursul FASHION TV TOP MODEL AWORDS.
Impreuna cu Aura Cercel ( EVA CULTURE ), cream tinute fabuloase care ulterior au ajuns sa fie purtate pe covorul rosul al premiilor Oscar, la festivitati, gale, pictoriale avand cliente personalitati mari din lumea showbizului precum Andreea Esca, Monica Barladeanu, Oana Cuzino, Ina dar si staruri internationale.


Galeri foto Atelier creatie Aura Niculae


Poza Atelier creatie Aura Niculae
Poza Atelier creatie Aura Niculae
Poza Atelier creatie Aura Niculae
Poza Atelier creatie Aura Niculae
Poza Atelier creatie Aura Niculae
Poza Atelier creatie Aura Niculae
Poza Atelier creatie Aura Niculae

Ai intrebari?

Deobicei percepem un avans de 30% la preluarea comenzi, iar restul de 70% la finalizarea sau ridicarea produsului.
De cele mai multe ori oferim accesorii, dar în limita stocului disponibil. Pentru aceste accesorii se atribuie un preț separat.
Da, pentru o transaparenta cat mai mare oferim pentru majoritatea materialelor oferim mostre.
Modificările care schimba modelul inițial se plătesc separat, ajustările (strâmtat, scurtat etc sunt gratuite) .
Preturile rochiilor de mireasa pornesc de la 3500 RON pana la 9000 RON in funcție de prețul materialului folosit la modelul ales.
La fel și prețul rochitelor de seara pleacă de la 700 RON și ajunge la 5000 RON în funcție de model și necesarul de materiale.
Evident ca da, exista nenumarate trucuri prin care se pot ascunde defecte ale corpului, cum ar fi kilogramele in plus, sau ajustarea rochiei chiar daca esti foarte slaba. Exista tiparuri bine definete pentru orice fel forma corporala, in plus un designer bun poate transforma aceste dezavantaje in avantaje si sa puna mai evidenta alte atuuri.
Alegerea materialelor pentru o tinuta se face intotdeauna cunoscand mai multe detalii despre evenimentul la care urmeaza sa o purtam tinuta si anume si evenimente extravagante, in gradina, baruri, opera, nunti, si evenimente importante in viata noastra.
Neaparat in functie de modelul ales si colorate, lejer sau urmanad linia corpului, chiar scluptate de corsete si materiale elastice.
Materialele folosite în confecționarea rochițelor sunt mătăsuri și voaluri, tafta de matase, duchese de matase, tulle, danteluri și broderii,siraguri și franjuri de margele, paiete.
Realizarea unei rochii implica multe aspecte ce trebuiesc discutate, in functie de aceste aspecte putem stii cat va dura crearea rochiei mult dorita.
Timpul de lucru al unei rochii de mireasa in medie este de 10 zile lucrătoare dar necesita o comanda în prealabil pt rezervarea perioadei de lucru.

Fa o programare acum !

Fa o programare

Ultimele articole
postate in blog

Fii la curent cu toate tenditele din lumea modei. Scriem articole de interes major si sfaturi utile.

Suna acum!